Семейство Бекъм изненада своите последователи в социалните мрежи. Те показаха няколко кадъра с кокошки и снесените от тях яйца. Футболистът е построил кокошарник в двора на имението и искрено се забавлява.

Той се вълнува от снасянето на яйцата и съпреживява с кокошките. В едно от видеата той обяснява, че е сменил полозите от първоначалното място. Oбича да прекарва време в кокошарника.

Дейвид не се отказа от хобито си дори в деня на влюбените. Не пропусна да ги навести и дори им пусна няколко снимки, честитейки им празника.

Жена му Виктория пък на същия ден се контузи във фитнеса. Тя качи снимка, на която върху стъпалото на крака си е сложила лед и описва, че докато тренира, си е навехнала крака. Дейвид от своя страна погледна от веселата част на случката и не пропусна да спука от подигравки жена си. Той фокусира вниманието си върху това колко й е голям пръстът.

Дейвид И Виктория Бекъм са една от най-известните и обичани двойки в света. Любовта им е все толкова силна и до днес. След 24 години заедно двамата имат четири деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

Източник: telegraph.bg