И Мартина не можа да издържи на тираничния му нрав

Лидерът на ИТН Слави Трифонов е преживял ново любовно фиаско. За това свидетелстват негови приближени.

Оказва се, че след погрома в политиката, е последвало огромно разочарование и в личен план.

След повече от пет години съвместен живот, Слави Трифонов бил зарязан и от младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич. Краят на отношенията им дошъл след лют скандал.

Припомняме, че Джорджевич е на възраст, на която спокойно можеше да бъде дъщеря на 55-годишния провален политик. От известно време насам обаче, тя не съжителства със Слави Трифонов в имението му за милиони, разположено в полите на Витоша, а се е върнала в апартамента на родителите си. припомняме, че домът й се намира в центъра на София.

Също като предишните половинки на Слави Трифонов и Мартина Джорджевич не издържала на множеството й наложени ограничения и тираничния му нрав.

В началото на любовта им тя се съобразявала с всяко едно от изискванията му. Дори се съгласила да спре да работи заради огромната ревност, която проваленият политик изпитвал към нея. Той я ревнувал от останалите посетители на фитнеса от мъжки пол.

Както вероятно се досещате животът в златната клетка бързо започнал да дотяга на Мартина. Запознати издават, че след като го зарязала, младата фитнес инструкторка се отдала на безкрайни забавления. Прави впечатление, че напоследък често пъти пътува до Дубай, където купонясва в най-скъпите елитни нощни заведения. Това навява мнозина на мисълта, че младата красавица е в търсене на нов „чичко паричко“.

Източник: pik.bg