Коронацията на крал Чарлз отваря път за бягство на още една кралска особа. Според слуховете, братът на крал Чарлз - принц Андрю е на път да напусне страната и то със сериозен скандал. Според запознати, Андрю следи много внимателно какво се случва с Меган и Хари, като планира да ги последва. Принцът беше лишен от титлите си и почетните си звания заради епичен скандал, но в последствие взе решение да се оттегли от обществения живот и да се пенсионира.

 

Коронацията на Чарлз обаче може да се отрази доста тежко на финансите на принц Андрю, затова и той обмисля като възможност бягството от двореца Бъкингам. Негови приближени казват, че внимателно следи животът на Меган и Хари, като обмисля да предприеме подобни действия. Не е ясно дали се кани да издаде биография като племенника си и снаха си, но е много възможно да опита да последва примера им и да замине за САЩ.

 

Според тях принцът е заинтересуван от проекта "бизнес и благотворителност", но няма никакви намерения да се договаря с "Нетфликс". Вместо това планира да се заведе дело срещу Вирджиния Джуфре за подронване на авторитета му и да реабилитира репутацията си. Андрю не вижда себе си като част от бъдещия кралски двор и въпреки че финансово е обезпечен от майка си - кралица Елизабет Втора, смята да напусне Англия. Нищо чудно да работи като консултант за големи компании и благотворителни инициативи, както правят Меган и Хари.