Тази новина изненада мнозина

След края на първия сезон на „Ергенът“, зрителите живо се интересуват кой ще заеме мястото на първия ерген - Виктор Стоянов в новия сезон.

Мълвата носеше, че името на Филип Буков е сред спряганите. Сега обаче друга риалити звезда заяви открито, че се впуска в търсене на жена в шоуто. Става въпрос за бившия футболист Ваня Джаферович.

Ново 20! Вижте кой съобщи, че ще е "Ергенът 2"

Той призна в прав текст в профила си, че ще е част от новия сезон на шоуто. Както вероятно се досещате обаче, тази информация хвърли всички в шок, защото както е известно, той е женен. Споделената от него информация накара мнозина да се замислят дали победителят в „Сървайвър“ не се развежда с Жени.

Ваня Джаферович изрази увереност, че ще се справи по най-добрия възможен начин с новото предизвикателство. Той призова почитателите му да му стискат палци. Допълва, че Жени все още не знае новината, но допуска, че най-вероятно тя няма да има нищо против.

Мнозина обаче заподозряха, че Ваня Джаферович се шегува, тъй като на практика Ергенът е единственото риалити, в което не е участвал. Припомняме, че той бе част от „Сървайвър“, „ВИП Брадър“ и „Като две капки вода“.

Едва ли желанието му отново да блесне под светлините на прожекторите обаче ще го отведе до Ергенът, защото както е известно трябва да не е семеен. Но пък в името на шоуто не е изключено да решат да разведат и него.

Източник: show.blitz.bg