Мария извън кожата си заради Николета Лозанова!

Поп фолк дивата Мария е бясна на плеймейтката Николета Лозанова. Бъдещата г-жа Гущерова хвърляла огън и жупел по неин адрес, защото провалила венчавката й в патриаршеския храм „Свети Александър Невски”. Водещата на „Папараци” не го е сторила умишлено, но добре е използвала поднесените й обстоятелства. Припомняме, че някой от поканените на сватбеното тържество на поп фолк дивата Мария и милионера Християн Гущеров е предал поканата на папараците на Николета.

[caption id="attachment_433706" align="alignright" width="300"]Мария Мария на нож с Николета Лозанова[/caption]

В предаването си тя я показа, където ясно се казваше, че църковния брак между двамата младоженци ще се извършва в патриаршеския храм. В този храм обаче Светия синод категорично е забранил да се извършват сватби, кръщенета, както и опела. Преди време в храм-паметник „Св. Ал. Невски” са се извършвали бракосъчетания само на царски и кралски особи. Разбира се има и вратичка, и само срещу наистина солидна сума може да се пристъпят правилата.

Въпреки това бизнесмена и бъдещата му булка няма да извършват църковен брак там, щом нещата получиха публична известност.Освен това след като нашироко бе разгласена поканата за тържеството на бъдещото семейство Гущерови се разбра, че сватбата, чиято дата е фиксирана на 17-ти януари, ще бъди в гранд хотел „София”. Разгласяването на тази новина допълнително вбесило Мария и тя бълвала думи на омраза към съпругата на Валери Божинов.

Именно поради провалените намерения за сватбата й фолкаджийката била бясна и място не можела да си намери от яд. Поради това църковният брак на звездната двойка най-вероятно ще бъде в църквата „Света София”. Според упоритите слухове тя ще продължи няколко дни.

Преди това на 13-ти януари Мара Отварачката ще празнува своя рожден ден. На следващия ден пък стартират тържествата на сватбената церемония на Мария и богатия й жених. Както става в приказките, три дни яли, пили и се веселили. Все пак накрая може би Мария ще прости на Николета Лозанова и тя също може да се окаже една от поканените на сватбеното й тържество.