Не мъжът й - Зоран Петровски, а тя - Силвия Петкова, била причината за раздялата им, броени дни след като той излезе като победител от "Сървайвър". Всички помним, че актрисата втрещи мрежите с изявлението, че двамата са взели решение да се разделят, но остават в добри отношения.

Преди месец обаче те изненадващо бяха видени заедно на Черноморец, където почиваха на къмпинг. Отделно от това, Силвия изтри поста си за края на връзката им, а пък Зоран качи снимка, с която обясняваше как тя е любовта на живота му... Типична латино сага...

Е, близки до Силвия издадоха тайната и истината за раздялата им лъсна. Оказа се, че Петкова изпаднала в някакво състояние на умопомрачение след "Сървайвър" и натирила мъжа си, защото ревнувала и била убедена, че той й е сложил рога с някоя вътре.

"Не ти вярвам, кой знае с коя си спал! Няма да ставам за резил пред цялата държава, край!", крещяла му Силвето и не искала и да чуе, че човекът с пръст никого не е докоснал.

Явно на Петкова й е трябвало време, за да си направи "проверката" и "теста" за мъжка вярност на Зоран, за да го прибере обратно. Събирането им също било по нейна инициатива като вече укротена отишла и му се заумилквала отново. Детска му работа, смеят се запознати.