Водещата на предаването „Преди обед“ Деси Стоянова влезе в ново амплоа и се потопи във водите на юридическите среди.

Деси Стоянова стана прокурор. Тук е мястото обаче да уточним, че това не се случва в реалния живот, а в новия сезон на продукцията на bTV „Мен не ме мислете“.

Водещата на „Преди обед“ получила предложението директно от продуцентите на сериала – Иван Христов и Андрей Арнаудов. Не се поколебала и за миг, дори приела с удоволствие офертата да влезе в ролята на прокурор в хитовия сериал. 

Екранният й партньор Сашо Кадиев разбира се не пропусна възможността да отбележи, че Деси най-после е осъществила една от мечтите си – да удря с чукчето по масата и да раздава правосъдие за всички. Тя пък на свой ред му отвърна през смях, че отначало вярвала, че ще й поверят роля на мил и благ човечец, а в крайна сметка се оказала с роля на човек с власт.

За никого не е тайна, че Деси Стоянова подхвана и собствен бизнес, заради което е предупредила ръководството на медията, че ще напусне предаването „Преди обед“. При все, че търсят неин заместник от доста време, все още не могат да намерят достойна личност, която да заеме мястото й. 
Източник: retro.bg
 

Ново 20! Деси Стоянова стана прокурор