Антон Хекимян е категоричен, връщане назад няма!

Шефът на новините по Би Ти Ви - Антон Хекимян отново изненада колеги и близки. Решението му е неочаквано, но категорично и той се е зарекъл, че връщане назад няма. Спокойно, Хекимян не е решил да уволнява някого от телевизията, за жалост и не е решил да се жени. Заел се е обаче да живее наистина целесъобразно и здравословно и... отказа пиенето.

Вярно е, че арменецът никога не е влизал в графата "пиячи" и "любители на бутилката", но след работа и по време на отпуски, той всяка вечер си сръбвал или по няколко чашки винце, или по няколко бирички. И това му се услаждало, но само докато ги пие.

Антон бързо разбрал, че за разлика от вечерите, сутрините му са кошмарни, особено ако трябва да е на работа. Не можел да стане, трудно се разсънвал, тежала му главата и като цяло се чувствал все едно е разбит - при това часове, след като се е добрал до офиса. Тогава решил, че така и така не е пиянде, най-добре да спре алкохола изцяло.

Днес Хекимян се хвали, че е като прероден, откакто не близва нищо, а и е минал повече на пресни и витаминозни салати като е позарязал въглехидратите. "Чувствам се така, все едно и планина мога да вдигна, супер е. А и като на човек му е готино - на хубаво място, с точната компания, не се нуждае от питие, за да е щастлив", разсъждава Хекимян.