Чалгарката Андреа пусна поредната бомба, този път, че ще сменя попрището на изявите си. Явно бившата Пулевица най-после се усети, че музикалната й кариера отдавна вече дава фира, та сега е вперила взор към киното. Да, щяла да става актриса и то професионална, представете си!

Андреа вече се похвали, че се е записала да учи актьорско майсторство, а лично Етиен Леви й се обадил да й каже, че е приета в университета. Певицата се надява да успее в тази сфера, още повече, че любимата й баба е била на работа в театъра и е била суфльор на едни от най-големите ни актьори.

Само че това, че твой близък е добър в нещо, не означава, че и ти ще бъдеш. На това мнение са повечето от потребителите в нета, които на часа я нахраниха подобаващо. А причината, която изтъкнаха, не е никак злобна, по-скоро е реалистична - Андреа не може да позира добре на кратко видео, та камо ли в киното.

"Не се заяждам, но само погледнете клипчетата, които прави и на които се пуска уж секси. Махнете фотошопа и това, че реално си сваля над 20 кила от теглото! Не е това важното. Погледнете я какви физиономии прави - то няма мимика, само дуе джуките напред като патица... И това чудо ще драпа да става актриса?! Че тя едно човешко състояние и емоция няма да може да предаде", коментира потребителка.