Алекс Гърдева ще работи като обслужващ персонал!

Невероятно, но е истина - любимката на зрителите от "Ергенът" ще става келнерка. Да, говорим за Алекс Гърдева, чиито баща Пламен Гърдев съобщи лично в нета, че отваря заведение на един от най-населените плажове край Созопол. Иде реч за Каваци, където той ще се пробва в ресторантьорския бизнес, без мераци за богатеене, защото е наясно, че едва ли ще се получи.

Пламен се надява просто да не е на загуба и заведението, което ще се казва "Пацо", както го наричат, да успее да се уреди с редовна и добра клиентела. В него като управител, но главно като обслужващ персонал, разбирайте сервитьор, ще се вихри щерка му. Алекс е категорична, че ще направи нужното, за да помогне на татко си в новото поприще.

Пламен Гърдев преди години е работел в чужбина, но явно е решил, че е дошъл мигът, в който да се прибере и да се установи с нова работа у нас. Двамата с дъщеря му са адски близки и това обяснява моменталното решение на Александра да зареже всичко и да се премести за месеци край морето.

Знаем, че тя в момента е без половинка, така че има големи шансове да си я намери там. Е, сервитьорка е доста по-различно от връзката с богатия швед, който й подаряваше поршета (както сама разказваше навремето), но кой знае... Може пък да й е отредено на Каваци да завари някой, който да й хариже Бентли.