Изглежда на Атанас Рибарски е поверена важна роля във видеоклипа към песента "Лудата дойде", който излезе на музикалния пазар преди 11 години.

 

В клипа Рибарски влиза в ролята на плейбой, който се забавлява в леглото с палава девойка.

 

Новият треньор на ЦСКА 1948 в афера с Преслава? (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Въпреки участието му във видеоклипа, Атанас Рибарски се наслаждава на успешна футболна кариера и набира популярност като треньор на ЦСКА 1948, след като успя да постигне равенство срещу "Лудогорец" и ги свали от върха в класирането.

 

"Ще го кажа много бавно, да се маха, ще пострада.

Просто няма да допусна, да те чакам зад нея.

Вярвай ще я наругая, но по женски, както зная.

После всички нека кажат, лудата дойде", пее в парчето Преслава и вероятно Рибарски е лирическият неверник, който е ядосал фолкпевицата.

 

Новият треньор на ЦСКА 1948 в афера с Преслава? (ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Според мълвата Атанас Рибарски и Преслава са били в романтична връзка, след излизането на клипа на песента "Лудата дойде". Въпреки че нито една от страните не е потвърдила официално отношенията между тях, се говори, че двамата са имали връзка. Дали това е истина, могат да кажат само те двамата.

 

Припомняме, че през 2009 г. Атанас Рибарски бе замесен в неприятен футболен инцидент. В мача между "Спартак" (Варна) и "Несебър" от Източната "Б" група, Рибарски се сблъска с капитана на "Спартак" – Иван Найденов, като резултатът бе сериозно нараняване на бъбрека на Найденов. В болницата стана ясно, че органът на Найденов трябва да бъде отстранен.

От "Спартак" тогава настояваха на Рибарски да му бъде забранено да играе футбол.

Източник: Уикенд