Карен излезе доста „скъсан“

При все, че отначало Златка Райкова предизвика завистта на голяма част от родните бръмчалки, истината се оказа съвсем различна.

Оказва се, че новата изгора на блондинката, с когото тя се опита да накара Благой Георгиев да ревнува, не е никакъв богаташ. За това свидетелстват хора от близкото му обкръжение. Той изобщо не разполага с толкова много пари, колкото се опитва да внуши на широката общественост, а само парадира. Казано с други думи Карен Хачатрян е пълен въздух под налягане.

Арменецът се виждал в някой лев само за кратко, когато успявал да врътне някоя далавера, през останалото време положението му не било никак завидно. Запознати дори издават, че финансовото му положение е много по-ниско от средната класа у нас.

Те разкриват, че той е доста „скъсан“ – кара кола на лизинг и от глава до пети е облечен в ментета. Както всъщност и самата Златка Райкова.

Когато ходят по почивки си делят разходите, иначе казано всичко помежду им е фалш и лъжа за пред хората.

Изглежда само Златка Райкова все още си вярва, че това по някакъв начин дразни бившия й съпруг. Истината обаче е, че тя умира от злоба и откача само като се сети, че той я заряза. Освен това вече далеч не е толкова вървежна, тъй като и годините й напредват. А и предвид бройките, които е навъртяла, трудно някой би се навил да я вземе за жена.

Към момента Златка и Хачатрян са на почивка на родното Черноморие. По всяка вероятност отдъхват без пари срещу реклама. Преди това бяха на Санторини, където също като Пиленцата от Монако се накъсаха да парадират с лукс и маркови одежди. В действителност обаче двамата са спали в апартамент под наем, който струвал 80 евро на вечер.

Мис Плеймейт 2007 дори се обясни в любов на Карен Хачатрян, а той уж я окичи със злато като истинска циганска баронеса. Оказа се обаче, че гривните „Картие“ са абсолютен ментак и както сами се досещате струват в пъти по-евтино.

Освен това стана ясно, че Хачатрян е бивше гадже на друга бръмчалка – плеймейтката Моника Валериева. Дупничанката дори кръстила котката си на негово име.

Всъщност като се замислим, Моника и Златка са баджаначки поне за трима от мъжете си – Карен Хачатрян, Благой Георгиев и Валери Божинов.

Източник: Уикенд