По всичко личи, че и настоящият приятел на Александра Богданска, драпа за слава. От няколко седмици мачото Мартин Иванов е с профил в Ютюб, където качва как пее  популярни парчета – изглежда се е насочил към певческа дейност. Не може да се отрече, че пее доста добре и нещата му се получават. Той никога не се е занимавал с професионално пеене, но очевидно се е насочил към това поприще занапред.

 

Преди години Иванов е имал вземане-даване с певицата Мария Илиева, така че не е изключено да се е вдъхновил от нея за музикална кариера. В шоубизнеса коментират, че ще успее да яхне вълната покрай Александра, както тя навремето стана популярна покрай бившия си вече съпруг Даниел Петканов, който в началото на връзката им бе по-популярният от двамата. След участието им във ВИП Брадър обаче ситуацията се промени.

Тя дръпна доста като инфлуенсър и към днешна дата печели между 40 и 60 бона месечно.

 

Мартин, който се занимава с бизнес, има богати родители и е доста по-добре от Александра. Всъщност за никого не е тайна, че тя си търсеше именно такъв мъж, защото й бяха писнали скандалите за пари, заради което се и разведе с Лудия репортер. Тя не можа да понесе, че той не е амбициозен и не се опитва да печели повече, а на него му писнало да му се натяква и взел решението за раздяла.

 

Новият възлюбен на Богданска е с едва 168 последователи в Ютюб, където има 3 публикувани парчета.

Към днешна дата двамата са на почивка в Тайланд в компанията на сина й Габриел, който вече познава доведения си баща и се разбират добре с него.

Източник: Уикенд