Не крие разочарованието си от жените в първия сезон

По всичко личи, че новият Ерген ще е много по-различен от предшественика си Виктор Стоянов.

Евгени Генчев категорично заявил, че няма да бъде като Виктор Стоянов.

Той даже има претенциите, че е много по-начетен и интелигентен от него. Именно поради тази причина новият Ерген настоял в шоуто да влязат жени, които да му подхождат.

Новият Ерген постави тежък ултаматум на продуцентите

Предвид факта, че дълги години Евгени Генчев си изкарва прехраната като пианист и се е превърнал в звезда от световна величина, бил категоричен, че е мъж от класа и в никакъв случай няма намерение да търпи повърхностни, елементарни и простовати жени, от каквито преливало в първия сезон.

Евгени даже бил възмутен от преобладаващата част от участничките в първия сезон. Той даже недоумявал защо предшественикът му ги търпял толкова дълго време, вместо веднага да ги постави на мястото им.

Благовеста Бонбонова му била най-големия трън в очите. Нещо повече – дори я определя като лека жена, която си сваля гащите пред всеки.

Представянето на Виктория Капитонова също не го впечатлило, предвид факта, че общата й култура била на нула, а си мечтае за „Ролекс“.

Новият Ерген вече е поставил тежките си условия пред продуцентите и очаква в имението да му бъдат изпратени само жени, с които да може да разговаря за нещо повече от мода и гримове.

Източник: show.blitz.bg