Новият Ерген – пианистът Евгени Генчев се обзаведе с жена.

 

Както стана известно, той бе новата звезда в риалити формата. Евгени вече е взел решение коя да бъде жената-победител в новия сезон на „Ергенът“ и потенциалната му бъдеща половинка.

 

След изтощителните снимки, продължили цели три месеца, екипът на предаването вече се е прибрал по домовете. Припомняме, че и през този сезон снимките бяха в известния турски курорт Бодрум.

 

От кухнята на предаването разкриват, че новият сезон няма нищо общо с предходния. Сценаристите са си взели сериозна поука, след като миналата година бяха залети от негативни коментари, засягащи най-вече интелектуалното ниво на кандидатките за сърцето на Ергена. Освен това зрителите недоволстваха и от сцените, режисирани до краен предел.

 

Новият сезон на „Ергенът“ ще тръгне през февруари. Този път обаче сред кандидатките имало и художнички и писателки с по няколко дипломи, а не като в първия сезон – само плеймейтки.

Самият избор на Ерген даде заявка от началото, че предаването сменя посоката.

 

За разлика от никому неизвестния фитнес инструктор Виктор Стоянов, за чието сърце се бориха кандидатките в първия сезон, тазгодишният избраник е добре познат в арт средите, при това в световен мащаб.

 

 Ваня Щерева, на която също й се искаше вероятно да бъде сред девойките и дори се опита да заблуди зрителите, всъщност се оказа част от сценаристите на шоуто.

Розмари Тишер пък, позната от „Биг Брадър“ вярва, че ще омая Ергена с естествената си красота.

Източник: secret.bg

 

Новият Ерген Евгени Генчев се обзаведе с жена. Коя е тя?