Новите Кенеди се завръщат в Белия дом! Иванка Тръмп и съпругът й Джаред Къшнър тези дни споделиха нови кадри в социалните мрежи. На тях се вижда, че семейството си е подарило кратка ски ваканция в Аспен, преди старта на новата кампания за президентските избори.

Въпреки че Иванка Тръмп се дистанцира от баща си и заяви, че повече няма да се меси в управлението на страната, след серията скандали, които бяха свързани с името на семейство Тръмп, бившата първа дъщеря на Америка, май все пак ще се намеси в новата кампания на милиардера.

 

Благодарение на връзките, които изгради по време на управлението на Тръмп, Иванка успя да развие и разшири империята си много по-успешно.

Дори и след като се дистанцира от баща си, тя продължи да използва контактите създадени при управлението му. Говори се, че сега семейство Тръмп- Къшнър са решили да се върнат в Белия дом, заедно с бившия президент на Америка. И Иванка ще има важна роля в кампанията на баща си.

 

Мелания от своя страна засега стои далеч от всички публични изяви, тъй като ненавижда цялата публичност, с която е свързан съпругът й.

Но вероятно двете жени отново ще се обединят в името на победата на Тръмп. И затова Иванка си дава кратък отдих, преди отново да се впусне в кампанията на баща си.