Приятелят на Елена Кучкова й предлагал пари, за да я откаже от участието й във ВИП Брадър

Изплуваха нови изненадващи разкрития за тайнствения приятел на Елена Кучкова.

Тя разкри, че се чувства огорчена, че е излязла от риалити формата ВИП Брадър с имидж на красавица, чийто свят се върти единствено около огледалото и фитнеса. Елена Кучкова твърди, че още с влизането си в шоуто е била наясно, че медиите ще я изкарат като някаква „глупава кифла” и не се изненадва, че очакванията й са били оправдани.

[caption id="attachment_431728" align="alignright" width="300"]Приятелят на Елена Кучкова й предлагал пари, за да я откаже от участието й във ВИП Брадър Приятелят на Елена Кучкова й предлагал пари, за да я откаже от участието й във ВИП Брадър[/caption]

Пред списание „Story” плеймейтката признава, че отначало наистина се държала по този начин и твърди, че го е правила нарочно. Очаквала, че след като се фръцне, ще я номинират и ще я изгонят от шоуто още след първата мисия. Държала се по този начин, тъй като вече не й се оставало под покрива на Големия брат и искала да се прибере у дома. След като обаче съквартирантите изненадващо не я изгонили, тя решила, че е крайно време да подходи по-сериозно към случващото се в къщата.

Елена Кучкова твърди, че в крайна сметка разбрала, че всички в къщата са един екип и ако някой сгреши, другите също го отнасят. Разбира се съжалила за начина, по който се държала в началото и поради тази причина се поправила. Плеймейтката, която от няколко месеца насам топли завивките на политик направи изненадващо разкритие за него.

Тя посочи, че той е бил крайно резервиран към участието й в риалити формата, тъй като се опасявал, че не е в състояние да издържи на стресовите ситуации, на които биват подложени участниците. Нещо повече, той не само че не бил съгласен тя да влиза под покрива на ВИП Брадър, а дори и предложил да й даде сумата, която й предлагали продуцентите, само и само да избегне тази излагация, пише pik.bg.

Припомняме, че преди време фолк певицата Кали разкри по време на гостуването си в предаването на Гала, че приятелят на Елена Кучкова е с ромски корени.