Новата жена на Ивайло Захариев иска от него да се кръсти

Ивайло Захариев е на път да забрави протестантската църква, в която от години ходи, и да стане православен християнин заради новата си жена.  От няколко месеца амбициозната Станислава мъкне бъдещия си съпруг по български църкви и манастири и дори се говори, че искала от него да се кръсти.

Протестантска църква

Самият Ивайло винаги се е кълнял във вярност към протестантката църква, в която от години ходи. Известно е, че той е успял да приобщи към нея дори своите родители, които първоначално я смятали за секта. Бившата му съпруга Миряна също е протестантка.

Промяна на възгледите

Но Станислава явно е в състояние да промени изцяло възгледите на своя любим, доказвайки, че човек никога не бива да казва "никога". Тя първо успя да го отдели от семейството му, което беше възприето като гръм от ясно небе от обществеността, тъй като Ивайло е познат на първо място като верен съпруг и примерен баща. Сега пък е на крачка да го покръсти в български храм. Преди време влюбените показаха снимки от кръщене, на което са били заедно със своите три деца - двамата синове на Захариев и дъщерята на Станислава. Явно актьорът няма нищо против да влиза в православни храмове и да присъства на службите там. Нещо повече - той е започнал да води и децата си по такива места, докато само преди месеци бе категоричен, че мястото на семейството му е в протестантската църква.

Венчавка пред Бог

Според слуховете, в основата на всичко това е желанието на Станислава да се омъжи не само в ритуалния дом, но и в църква, пише "Уикенд". Тя била убедена, че венчавката пред Бога ще я съчетае завинаги с мъжа на нейните мечти, в когото била тайно влюбена още от времето на сериала "Под прикритие". За това обаче е нужно бъдещият младоженец да е православен - условие, което в момента не е изпълнено. [caption id="attachment_650235" align="aligncenter" width="300"]Новата жена на Ивайло Захариев го прави православен сн. hotarena.net Новата жена на Ивайло Захариев го прави православен сн. hotarena.net[/caption] Ето защо булката се е заела със задачата да вкара мъжа си в правата вяра. Това трябва да стане в рамките на няколко месеца, защото сватбата, според източници на "Уикенд", е планирана за лятото. Съдейки по размаха, с който до момента действа Станислава в своята връзка, за никого няма да е изненада, ако скоро види Ивайло Захариев с кръстче на врата, предават от hotarena.net.