Лицето на времето по Нова телевизия - Лора Георгиева най-сетне си намери мъж. Казваме "най-сетне" не, защото тя има проблем с мъжете - не. Красива е и около нея бумти от ухажори. Просто Лора е вдигнала летвата твърде високо и по-ниско от милионер не пада.

Знаем, че тя е вдовица на бизнесмена Боби Манджуков, който бе разстрелян преди години. От него има една дъщеричка, а всичките й други връзки са били също с богаташи.

Новата светска двойка: Синоптичката на НОВА - Лора Георгиева заби известен милионер! (СНИМКИ)

От доста време Лора бе самотна и видимо си личеше, че търси мъж. Снимките й в мрежата го доказваха като повечето бяха доста провокативни и... чести. Е, вече Георгиева може да се пише обвързана. Тя завъртя главата на прочутия с похожденията си Лазгин Маджид, който е собственик на известната фирма "Самекс", работеща със закусвални от Америка.

Всеизвестно е, че Лазгин Маджид имаше дълга връзка, почти седем години, с бившата жена на Благой Георгиев и родителка на две от децата му - Христина Витанова. С Христина се разделиха преди време, защото той не спря да хойка и да я тормози с изневери, но и с претенции в кревата. А явно сега се е оглеждал за поредната си "жертва в пола".

Близки до Лора споделиха, че тя се надява връзката им да премине на наистина сериозно ниво, най-вече, за да може Лазгин да приеме 10-годишната й щерка като своя. Дали синоптичката ще успее, или ще е поредната изревала от Маджид, ще видим тепърва.