Новата шефка на „Булгаргаз“ Деница Златева , която бе инсталирана на поста от Румен Радев чрез служебното правителство се оказа истинска мъжемелачка.

Соцфурията се прочу не толкова като народен представител или шефка на столетницата, колкото като крадла на съпрузи.

Оказва се, че именно Златева е тази, която отмъква съпруга на омбудсмана Диана Ковачева. 
Омбудсманът бива омерзена от развода си с Венцислав Караджов, който й бива отмъкнат изпод носа от Деница Златева.

Очевидно на юриста от ЦИК също са му слаби ангелите, след като с лека ръка зачерква семейството и сина си и се впуска в афера със социалистката.

Парадоксът е, че Златева и Ковачева са астрални близначки – родени са на една и съща дата и година – 16 юли 1975 г. За съжаление на Диана Ковачева, Златева все пак успява да отмъкне съпруга й, а Караджов дори пада на колене пред нея, предлагайки й брак. Той й поднася пръстен с диаманти на летище София.

Деница Златева нехае за кармата и изобщо не се притеснява от факта, че двете с предшественичката й Диана Ковачева, са астрални близначки. Сватбата на Деница Златева и Венцислав Караджов разбира се потапя в мъка Ковачева. 

Любопитен факт е, че Караджов не само зарязал съпругата си Диана Ковачева през 2012 година в името на любовта си към Деница Златева, а дори не се възпротивил да се венчаят навръх петък 13-и. 

Истината е, че Диана Ковачева била човекът, който подал молбата за разтрогването на брака й, след като научила за връзката на съпруга си със Златева. Той пък се оправдал с това, че партийните му дела като юрист в ЦИК от квотата на БСП го събрали със Златева или казано с други думи – съдба.

Пътят до сватбата на Венцислав Караджов и Деница Златева обаче се оказва доста дълъг. Преди това Караджов минава през тежък развод. Най-тежките битки са за сина им и за имотите. Имали сериозни спорове при делбата на голяма част от имотите им, повечето от които били приписани на родителите им. 

Поради сложността на ситуацията, дори хора от най-близкото обкръжение на вече бившите съпрузи не могат да кажат как са били поделени в крайна сметка имотите. И до ден днешен за Диана Ковачева приоритет остават правата върху сина им Петър, заради когото едва не стигнали до бой с Караджов в съдебната зала.

Към днешна дата отрочето им вече е тийнейджър. До момента Диана Ковачева никога не е позволявала наследникът й да бъде видян с нея в компанията на друг мъж. Тя си дава ясно сметка, че клюките веднага ще рефлектират върху него. 

И докато тя се справя с трудностите, които всяка самотна майка среща при отглеждането на детето си, то Деница Златева и бившият й съпруг летят на крилете на любовта. Работят заедно за успеха на БСП, а Караджов дори успява да се издигне до поста председател на Комисията за защита на личните данни.

Само година по-късно обаче отношенията помежду им започнали да се пропукват и се стигнало дотам, че Караджов подал молба за развод. И този път разводът бил изключително тежък, съпътстван с множество разправии и скандали, и се проточил дълго време. За щастие обаче в крайна сметка завършил безболезнено и за двамата.
Източник: Уикенд 

Новата шефка на „Булгаргаз“ Деница Златева се оказа истинска мъжемелачка