Приятелката на 49-годишния холивудски актьор Леонардо ди Каприо Витория Черети сподели топлес снимки със своите над 1,5 млн. последователи в Инстаграм. Звездата от модния подиум позира с пусната коса на светъл диван, полегнала и прикривайки с лакът малкия си бюст, чийто размери цицоманите стриктно зачисляват в категорията „яйца на очи“. Моделката е захвърлила връхните си дреги, докато се усмихва пред камерата и въпреки скромната си гръдна обиколка, пак хваща окото.

„Най-красивата жена на планетата“, „Спри да си толкова красива. Досадно е“, „Зашеметяваща Витория“ – пишат в коментарите последователите на италианския модел в социалната мрежа. Няма обаче и капка намек за това, че „най-красивата жена на планетата“ е плоска като дъска за гладене.

Романсът на холивудския ас с красивата Витория стана известен в края на миналото лято. Преди това молелката се раздели с диджея Матео Милери. Поне засега изглежда, че става въпрос за много повече от обикновена връзка на вечния ерген с поредната моделка.

Витория Черети е родена през 1998 г. в Бреша, Италия, като започва кариерата си на модел още на 14-годишна възраст. Случайно или по-скоро не, но манекенката е поредната жена под 26 години, която Лео вкарва в леглото си. Плюс това, тя а близка приятелка с Джиджи Хадид – също спрягана за гадже на Леонардо в миналото.

Източник: „Уикенд“