Новият мъж до Алекс Богданска е истински красавец и няма никакво съмнение, че слага невзрачния Даниел Петканов в малкия си заден джоб.

Алекс Богданска публикува снимки с красавеца. Той определено има невероятен чар и далеч не може да става дума за сравнение между него и бившия й – Лудия Репортер. Според запознати, ако Петканов не бе набрал известна доза известност покрай участията си в предаванията на покойния Милен Цветков, едва ли щеше да забие парче като Богданска.

Новият й е на около 30-тина години. Това, което се знае за него е, че работи като маркетинг мениджър. На снимката Алекс и красавецът позират пред един от известните хотели в британската столица – Лондон.
 
Няма никакво съмнение, че Алекс изглежда щастлива в неговата компания. За момента обаче все още не е съвсем ясно дали той наистина е новата й изгора или става въпрос за служебен ангажимент. Без значение за кое от двете говорим в случая – едно е безспорно, той наистина е чаровник.

Тези дни Алекс разгневи мрежата с поредната си изцепка – беше паркирала автомобила си на неподходящо място, в резултат на което бе получила като „бонус“ скоби. Оказа се, че това далеч не е първото й подобно прегрешение.
Източник: zajenata.bg
 

Новата изгора на Алекс Богданска е невероятен красавец, сложи Даниел в малкия си заден джоб (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Новата изгора на Алекс Богданска е невероятен красавец, сложи Даниел в малкия си заден джоб (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2