Щяла да става бизнес дама

За разлика от мнозина, новата жена на Благой Георгиев – Полина Спасова няма намерения да става певица.

Припомняме, че точно такива слухове се появиха преди броени дни, но тя бързо ги опроверга. Заявява, че няма намерения да става певица, още повече пък да се занимава с фолк пеене. Оказва се обаче, че за изненада на всички, новата изгора на Благой Георгиев крои планове да става бизнес дама по примера на родителите си.

Новата булка на Благой Георгиев изненада всички с мераците си

26-годишната Полина е наясно с бизнеса на баща си, тъй като често пъти му помагала в хотелиерските дела. Именно в тази насока възнамерявала да се развива и има пълната подкрепа на родителите си.

Към днешна дата обаче младоженката все още се наслаждава на първите си дни със своя любим – Благой Георгиев и не крие, че е много щастлива. Към днешна дата са си у дома, но към края на юли заминават на планирания меден месец.

Припомняме, че двамата сключиха брак на 25 юни. Тържеството бе в хотела на родителите й във Велинград.

Истината е, че Полина Спасова наистина се е увличала по музиката и дори е ходила на уроци по пеене, но това е било в тийнейджърските й години. Тя категорично отрече и слуховете, че е попяла на сватбата си. За сметка на това пък е била през цялото време на дансинга. Първите си дни като законни съпрузи Полина и Благой Георгиев прекарват във Велинград, където останали след сватбата си. Именно там избрали да се скрият от светската шумотевица.

За изненада на всички напоследък 40-годишния футболист страни все повече от медиите и не желае да афишира любовта си. Вместо това предпочита да я запази за себе си. Неотдавна той се заключил пред приятелите си, че вярва във верността на народните поговорки, гасящи, че ще останеш без това, с което се похвалиш, че щастието обича тишината и че тихата и спокойна любов е ключът към щастливите и дългогодишни отношения. Те не крият, че останали доста изненадани от промяната в него напоследък.

Любовта между Благой Георгиев и новата му невеста пламнала във фитнеса. Малко след като се запознали, те станали много близки.

След като разбрали и че си допадат, взели решението да заживеят под един покрив, но не в родината си, а на остров Бали, където Благой паднал на колене пред брюнетката и й предложил брак. Оттогава са неразделни по 24 часа в денонощието.

Източник: Уикенд