Първата дама на Украйна Олена Зеленская е сменила прическата си. Тя сподели снимки в Инстаграм. Свикнали сме да я виждаме с вълнисти къдрици и кокове, но за пръв път се появи с права коса. Тя дори е скъсила леко дължината. С цвета е решила да не експериментира.

Украинците я харесаха с  новата визия и не спират да я  засипват с лайкове и сърчица.

Коя е Олена Зеленска? Тя е първата дама на Украйна и майка на две деца, една от най-влиятелните жени в своята родина.

Докато  Володимир Зеленски в винаги под светлините на прожекторите, Олена обича да бъде в сянка. Въпреки това взема решението да подкрепи съпруга си - както емоционално, така и физически, рамо до рамо с него по време на официалните му посещения.

В момента целият свят е вперил поглед в постъпките и посланията на президента Зеленски. Той използва социалните мрежи, за да подкрепи своя народ, същото прави и съпругата му Олена.

Олена Зеленска е родена е в Кривой Рог през 1978 г. В същата година и в същия град е роден и украинският президент Володомир Зеленски. Двамата се запознават по време на обучението си в Националния университет „Кривой Рог“, където тя учи архитектура, а той – право. Володимир става популярен комик, а Олена и до днес е сценарист на основаната от съпруга й продуцентска компания „Квартал 95“.

Източник: blitz.bg