"ВИП Брадър" няма да стартира тази есен

Няма да има "ВИП Брадьр" тази година. "Как да има "ВИП Брадър", като има "Игри на волята", но все пак питайте Нова телевизия", сподели дългогодишният продуцент на успешното риалити шоу Нико Тупарев. От телевизията майка на шоуто също потвърдиха, че вече се снима състезателното предаване и не предвиждат нова схема. "Официално сме съобщили какво ще излъчваме наесен като развлекателно шоу и промени в програмата ни за сега няма", разясниха от Нова тв.

Слухове

От няколко месеца плъзнаха слуховете, че се задавал най-силният сезон на "ВИП Брадър", и вече се спрягаха участниците за него. Според звездния каст в предаването трябвало да влязат щерката на Гала - Мари Будева, бъдещата й свекърва Деляна Маринова-Джуджи, Рафи, фолкпевицата Ария, Соня Немска, Дара Екимова и Гери Никол. Засега обаче официално потвърждение, че всички те са получили покана за участие в шоуто, няма. "Ако има такъв сезон на "ВИП Брадър", вероятно ще е догодина през пролетта", смятат близки до Нова тв.

"Биг Брадър"

Припомняме, че първият сезон на "Биг Брадър" се излъчва в България през 2004 година, когато победител става Здравко Василев. Сред други емблематични победители са попфолк певецът Константин, Златка Димитрова, Тото, Атанас Колев и т.н. Последното издание се излъчва през 2018 година и това беше краят на "BИП Брадър", поне досега, пише "България днес".

Нов сезон

Новият сезон на шоуто, ако се излъчи догодина, ще бъде 23-ти в историята на риалитито в България. Пет от излъчените досега сезони са стандартни "Биг Брадър", шест са от типа "Ол старс" с различни риалити звезди, 10 са тип "ВИП Брадър" с популярни личности, един е за семейства. Водещ на всички сезони до момента е бил Ники Кънчев. [caption id="attachment_670394" align="aligncenter" width="300"]Нова тв потвърди, че няма да има "ВИП Брадър", въпреки появилите се слухове за завръщане на риалитито сн. hotarena.net Нова тв потвърди, че няма да има "ВИП Брадър", въпреки появилите се слухове за завръщане на риалитито сн. hotarena.net[/caption] Ако има "ВИП Брадър" през пролетта, то той ще е в отговор на завръщането на "Сървайвър" по Би Ти Ви, както и риалити шоуто им "Ергенът", което най-вероятно също ще тръгне догодина. Големият брат обаче засега е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се мери по рейтинг с конкуренцията на сървайвърите, предават от hotarena.net.