Станаха ясни имената на участниците в петия сезон на „Игри на волята”, което тръгва от есента.

 

В риалитито ще участват спортисти, бизнесмени и шоузвезди, чиято самоличност бе разкрита от рекламата, която Нова тв пусна.

Със сигурност ще влязат поне трима световноизвестни български състезатели – самбистката Мария Оряшкова, гимнастикът Красимир Дунев и шампионката по стрийт фитнес Цвети Станева.

 

Макар в рекламата да не е показано нито едно от лицата, някои от участниците са представени по такъв начин, че няма как човек да ги сбърка.

34-годишната Оряшкова е родена в Пирдоп и е една от най-успешните състезателки на страната ни за всички времена. Миналата година тя защити докторска дисертация в Националната спортна академия, а от есента ще я гледаме в праймтайма на Нова телевизия.

 

Другият изключително изявен българин, който е решил да мери сили пред камерите е председателят на Българската федерация по спортна гимнастика Красимир Дунев. Той е олимпийски вицешампион на висилка от игрите в Атланта през 1996 г. Това, което го издаде бе изречението „Станах първият гимнастик в света, който прави шест прелитания едно след друго на висилка”.

 

След олимпиадата се мести в САЩ, където живее и работи до 2007 г., а след това се връща отново в България и заедно с другата легенда на българската гимнастика – Йордан Йовчев, основават в Пловдив гимнастически клуб.

 

Световната шампионка по стрийт фитнес Цвети Станева е третата сигурна участничка в  „Игрите” тази година. Във визитката си тя посочва, че е единствената жена в световен мащаб, която може да изпълнява силови елементи за мъже. И макар спортистката да е снимана в гръб, телосложението и къдравата й руса коса я издават.

 

Нова тв издаде участниците в новия сезон на „Игри на волята“

Другите двама участници, за които е почти сигурно, че са подписали договори с риалитито на Нова, са Мис България 2018 – Теодора Мудева и моделът Румен Радев, който е съименник на президента, но няма нищо общо с него освен името.

 

Рапърът Атанас Колев също беше спряган за риалитито, но натовареният му летен график изглежда ще възпрепятства участието му. Ако все пак е намерил време за шоуто, то значи е отпаднал много бързо и най-вероятно – планирано, за да може да поеме останалите си ангажименти.

 

Твърди се, че Виктор Стоянов също има договор с „Игрите”. Някои провидяха, че той се крие зад изречението „Някои ме оприличават с Кен – съвършения мъж”. Всъщност тялото, което показват от продукцията, е на Радев. Дали обаче и Ергенът ще участва в шоуто, ще стане ясно наесен.

 

За останалите, които ще гледаме през есента, се знае, че сред тях има собственик на популярна верига заведения, жена на 47 години, която твърди, че е сбъднала американската мечта. Културист, който казва, че краката му са най-големите в България и дама, която е категорична, че никой в Европа не я е бил. Имената им засега остават в тайна.

 

Снимките на риалитито стартираха в края на юни. За четвърта поредна година водещи са Димо Алексиев и Ралица Паскалева, която е в очакване на второто си дете. Най-вероятно, докато дойде време за излъчване на предаването по телевизията, победителят вече ще бъде избран.

Източник: Уикенд