Нова сага се заформи около бившия футболист Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса.

По всичко личи, че сагата между Русата Златка, Джизъса и общият им син няма да приключи скоро. Освен това в сагата бяха замесени и двете нови половинки. Изводите следват от това, което двойката разкрива системно.

Неотдавна пенсионираната плеймейтка си развърза тотално езика и направи признанието, че Джизъса не е никакъв баща. То беше подкрепено и от разкритията, направени от бившата му съпруга Есмер, която потвърди, че за петте години от раздялата им, той не е поискал да види сина си нито веднъж, нито пък изпраща някакви пари за издръжката му.

Златка го довърши с разкритията, че всичко по тази тема, излязло в публичното пространство, е абсолютен фарс. Тя също като Есмер посочи, че Джизъса не дава и лев за издръжка на сина си, а той дори наричал „тати“ новата й изгора Карен. Причината за това е, че малчуганът изобщо не вижда биологичния си баща.

Наскоро синът на Златка и Джизъса имаше рожден ден и тя публикува снимки от купона в мрежата. Оказа се, че бившият футболист дори не е потърсил сина си за празника – нито на датата, нито до момента.

Що се отнася до липсата на нови фотоси с нея и Карен, Златка обеща да не е толкова мързелива занапред и да качва по-често любовни селфита. 
Източник: show.blitz.bg
 

Нова сага около Джизъса. Този път го довършиха!