Новата година май ще утвърди позициите на новата любовница на Брад Пит – младата и очарователна дизайнерка на бижута Инес де Рамон. Холивудската звезда и привлекателната брюнетка се срещат от няколко месеца, но в последно време са неразделни. Въпреки твърденията им, че се виждат само когато нямат професионални ангажименти в последните 2-3 месеца двойката е неразделна – отбелязва клюкарското сп. „Пийпъл“.

Само преди 10-ина дни Брад Пит навърши почтените 50 години, като посрещна рождения си ден също в компанията на новата си изгора.

„Не изглежда нещо сериозно на пръв поглед, но Брад се чувства комфортно в компанията на Инес. Двамата се забавляват и де факто са неразделни“ – коментира анонимен източник пред жълтото издание.

За новата звездна двойка се разбра, когато Брад и Инес се появиха, хванати за ръци на концерт на Боно от U2.

„Инес е забавна, комуникативна, предизвикателна. Срещат се не само на 4 очи, но и по купони с приятели“ – допълва пред изданието източникът.

Засега информацията за Инес де Рамон е твърде оскъдна. За нея се знае, че е дизайнерка на бижута и че е напът да сложи финал на развода си с актьора Пол Уесли.

Нова година с нова любовница за Брад Пит

Засега нямаме данни с кого ще прекара Новата година бившата на Брад – Анджелина Джоли.

Източник: „Уикенд“