Животът на шестата по красота в света – Жени Калканджиева бе разтърсен от нова драма.

Мис България 1995 г., избяга от напрегнатото ежедневие у нас. Запознати издават, че красавицата е заминала на почивка на мястото, любимо на известните писатели Ърнест Хемингуей и Райнер Мария Рилке –  градчето Ронда в Андалуска Испания.

Според хора от близкото й обкръжение, манекенката използва последните слънчеви лъчи и отдъхва в провинция Малага. Районът, както се знае е известен със своята архитектурна красота. Респектиращите скални пропасти, са нещото, което продължава да впечатлява гостите на Испания и до ден днешен.

Тук е моментът да отбележим, че именно това градче е родното място на шестструнната испанска китара, първата арена за бикоборство и каньона Ел Тахо.
Мълвата обаче носи, че това, че Жени заминава там на почивка е само за пред широката общественост.

Зад заминаването й се крие поредната драма в живота й. Всъщност едва ли за някого това ще е изненада, защото не се случва за пръв път, а едва ли ще е и за последен. Според просветени, причината за заминаването й е поредното скарване с нейния възлюбен Тачо. 
Така и не става ясно обаче дали е взела със себе си сина си Жорко или е останал в София, предвид, че учебната година е в разгара си.
Източник: secret.bg

Нова драма разтърси живота на Жени Калканджиева