Изгората на Елена Кучкова имал сериозни намерения към нея

Оказва се, че Елена Кучкова далеч не е първата лична красавица, която е била в обятията на политика Любомир Ников.

Сред най-известните имена в далеч не скромния му списък е и репортерката на някогашното предаване „Огледала” – Гери. Там тя се изявяваше като моден консултант. Нейни близки пък твърдят, че брюнетката за разлика от останалите момичета на политика е изпитвала наистина силни чувства към него в продължение на една година. След участието на Елена Кучкова в шоуто ВИП Брадър, мъжът до нея не само че бе разкрит, а и наяве бяха извадени всичките му забежки и пикантни истории.

[caption id="attachment_432961" align="alignright" width="300"]Изгората на Елена Кучкова имал сериозни намерения към нея Изгората на Елена Кучкова имал сериозни намерения към нея[/caption]

Гаджето-политик на горещата блондинка бе разконспирирано от папараците на футболната съпруга Николета Лозанова, която отново прави опити да се изявява като тв водеща. Кадрите, които са повече от любопитни ще бъдат излъчени в неделя в предаването й, пише „Всеки ден“. Оказва се, че гаджето-политик на Елена Кучкова, което така дълго бе пазено в тайна не е на 38 години, както дълго твърдеше самата тя, а гони почти 50 години. Прости сметки показват, че той е почти два пъти по-голям от плеймейтката.

Ников е разделен със законната си половинка от 1996 година, а от тогава до този момент периодично сменя момичетата, които топлят завивките му. Раздялата между Ников и репортерката на „Огледала” – Гери настъпила, когато брюнетката осъзнала, че между тях няма да се получи нищо, а изгората й не търси нищо повече от любовна авантюра. За разлика от него с напредването на времето, Гери мечтаела за семейство, деца и дом, каквато е и мечтата на повечето жени.

Очевидно обаче по онова време Любомир Ников далеч не е имал подобни намерения за разлика от сега, тъй като според приближени до двойката, отношенията му с Елена Кучкова изглеждат повече от сериозни. Припомняме, че гаджето политик на горещата блондинка от няколко години е шеф на столичната организация на ДПС, пише pik.bg като цитира информация на ХотАрена.