Присъдата от 3,6 години зад решетките за Стефан Манов - Тачо не е единственият удар по него и съпругата му Жени Калканджиева. Припомняме, че съдът се произнесе с ефективната му присъда преди около седмица, което хвърли миската в буквален ступор. А Тачо побесня и се закани, че ще направи и чудо, но няма да търка наровете.

Е, оказа се обаче, че семейството преживява и друга драма, защото е изгубило дома си. Жилището, което Жени Калканджиева обитаваше и което тя обожава, вече няма да бъде тяхно. То е дадено под наем, а двамата са се изнесли кой знае къде.

Апартаментът на Жени и Тачо беше в красивия квартал "Бояна" в столицата, но след побоя на комшията им Георги Василев и спечеленото от него дело срещу Тачо, не са могли да останат там. Самият Манов не се е мяркал на мястото от месеци, че и дори година, разкри лично пребитият от него Василев.

Инцидентът между него и мъжът на Калканджиева избухна преди две години, а причината Тачо да се хвърли върху него и реално да го пребие, била забележка от страна на Василев да намалят музиката и крясъците от апартамента си посреднощ.

"Страх ме е от този човек, боя се и от двамата. Искам не само да лежи, но и да му увеличат наказанието", споделя Георги Василев.