Алекс Гърдева от осанна до разпни я!

От осанна до разпни я - това е положението с Алекс Гърдева в мрежите. Вече стана ясно, че фенове на "Ергенът" внезапно и рязко се настроиха против нея, като само допреди седмици я възнасяха до небесата. Възхищението към красотата й обаче бързо се смени с подигравки и обиди на "грозотата", а потребители започнаха да постват реални снимки на Александра, извадени от клипчета.

Нов удар от зрители по Алекс Гърдева: Без фотошоп - ей на туй мязам! (ШОК СНИМКИ)

"Без фотшоп - ей на туй мязам", появи се поредният ироничен надпис над нейно фото преди минути, във фен групата на формата. А вместо да я защитят, болшинството се смеят и пригласят на подигравките. Разбира се, факт е, че Гърдева е коренно различна на обработени и необработени кадри, но да факто така е с 99 процента от женския пол. То затова комай не останаха и две-три, които да си постват реални снимки.

Напълно възможно е обаче атаката срещу Алекс да идва от фенове на Виктория Капитонова или Дениз Хайрула, които не криеха злобата си към нея. Еле пък след финала на шоуто, когато Гърдева се превърна в звезда, а Хайрула например, остана в девета глуха и никой не я считаше за жива, тотално я забравиха.

Нов удар от зрители по Алекс Гърдева: Без фотошоп - ей на туй мязам! (ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

А, погледнато реално, отдавна сме забелязали, че без грим Дениз Хайрула прилича на умита чиния и е откровено бозава, да не кажем скучна и безлична. Нейни необработени снимки обаче в нета няма, което още веднъж навежда на идеята за поръчково клепане на Гърдева.