Kaufland добавя нов вкус към богатия асортимент на собствената си марка „Брей!“ като лансира нова пикантна едросмляна лютеница. Новият вкус е с добавен лют червен пипер и се присъединява естествено към разнообразието от български продукти на марката. Продуктът съчетава най-доброто от двата свята - традиция и неповторим пикантен вкус.

„Където и да сме, каквото и да правим, вкусът на лютеницата е един от тези, които винаги ни връщат вкъщи“, казва  световната легенда във футбола Христо Стоичков, който не крие предпочитанията си към родните продукти. Kaufland България предлага над 6000 български артикула, а новият вкус на лютеницата „Брей!“ се присъединява към 110-те от собствената марка на ритейлъра. Те се произвеждат на родна земя и създадени за традиционна българска трапеза.

Новата едросмляна пикантна лютеница „Брей!“  превръща традиционният вкус на любимата българска лютеница, носител на признанието „Продукт на годината“, в атрактивна пикантна разядка за новия сезон. Богатият асортимент на собствената марка на ритейлъра включва четири вида лютеници: класическа, с кимион, по тракийски и с новия пикантен вкус. Всички разновидности на лютеницата „Брей!“ са създадени по домашна рецепта и са 100% натурални, а хората припознават като лютеницата на своите баби.

Към разнообразието от артикули на собствената марка на ритейлъра се включват и два вида сезонни туршии - царска и смесена, както,  миш-маш, гювеч и различни видове люти чушлета, които са сред най-предпочитаните продукти при консервите.

 

Изборът на продуктите с марка „Брей!“ кореспондира изцяло с изконните вкусове на българина, които неизменно присъстват на в кухнята на всеки един.

 

Нов пикантен вкус лютеница „Брей!“ от Kaufland

 


За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 900 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална

икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.