Адекватна ли е Гена Трайкова, се чудят всички и дори най-близките й хора, след новината, че е прибрала обратно бившия си любим Венелин Петков. Тази е темата, която взриви медиите днес, а източници довериха, че въпреки да отричаха, Петков и Николета Маданска са разделени.

Знаем, че двамата си народиха набързо две деца, явно без да изпробват достатъчно добре дали могат да "мелят брашно" заедно. Напускането на телевизията, спадът на финансовите средства и стресът покрай всичко това доведоха до крамоли и до очакван финал в отношенията им. В момента децата са при Маданска, но баща им ги вижда редовно и се грижи за тях.

След като останал сам обаче, Венелин се заозъртал и отново почукал на вратата на бившата си голяма любов Гена Трайкова. Която пък взела, че му отворила... Колеги и познати на Гена са потресени от факта, защото отлично си спомнят колко й е било трудно да забрави Венелин преди години и да започне да се усмихва отново.

"Този мъж я заряза, изплю се върху чувствата й, остави я сама като куче, а тя е готова всичко да забрави и да се хвърли обратно в обятията му. Ей, това влюбените жени са ужас, спират да мислят като цяло. Ама после като пак й "скрои шапка" и пак я остави, заради друга, да я видим...", бесни са познати на Гена Трайкова.

Знаем, че тя имаше кратка връзка след Петков, но явно Венелин е бил и си остава мъжът, когото е обичала истински.