Рапърът Атанас Колев яко се чалдиса. Не знаем дали от ревност и проблеми във връзката му с чалгаджийката Лидия, или е преуморен от ученето - нали следваше за гинеколог... Но това, което направи, е повече от гнусно, противно и недопустимо.

Преди ден Наско Колев не просто разбуни духовете в нета, но накара мнозина да повърнат вкупом от снимката, която публикува. Фотото беше качено на стори, което ще рече, че се трие само след 24 часа. Но цели 24 часа то стоя и за това време го изгледаха стотици, стотици потребители... докато закусват, обядват или вечерят.

А снимката - на нея Насето беше фотографирал... лайна. Да, бе, да - лайна! И по-точно казано една тоалетна (незнайно къде), чиято тоалетна чиния беше цялата обилно намазана с лайна.

Сега - наясно сме, че Колев засне и пусна фотото с възмущение, както и самият той уточни с въпроса си: "Някой може ли да ми каже как е възможно да се направи това?!"... Да, недоволството и гражданското му самосъзнание са очевидни и това е похвално.

Само че, Насе, не ти ли се стори също толкова просташко и гнусно да пуснеш тази снимка и да накараш хиляди хора да пият хапче против повръщане?! Интересно е как любимата му нежна Лидия е възприела това и добре ли е смляла храната си...

Нарочно не публикуваме фотото. Няма как да си позволим подобна гнусотия.

Източник: Crimesbg.com