Нора Недкова се ожали, че е лежала в болница в Индонезия и тъй като не се е излекувала напълно, продължава терапията си у нас. Категорична е, че кракът й няма да стъпи повече на Бали и твърди, че в момента там е изключително опасно за туристите.

 

Тя разказва, че отишла с приятелка и само седмица по-късно се наложило да я хоспитализират, тъй като вдигнала висока температура и имала жестоки болки в стомаха, придружени с разстройство.

От направените изследвания станало ясно, че се е заразила от храната и два дни била на системи.

Стабилизирали я дотолкоз, че да може да се прибере обратно в България. Когато се прибрала на родна земя, първо посетила лекар, който й назначил нови изследвания, в които била открита бактерията ешерихия коли. Към момента Нора приема антибиотици и не ще и да чуе повече за Индонезия.

 

Макар хотела, в който били отседнали с приятелката й да бил луксозен, според думите й всичко останало тънело в ужасяваща мръсотия. На всичкото отгоре била нападната от маймуни, които й задигнали слънчевите очила.

 

Припомняме, че неотдавна от острова се оплакаха папи Ханс и първият „Ерген“ Виктор Стоянов, които бяха в Индонезия с група приятели и също изкарали кошмарно. И Виктор имал „късмета“ да се зарази с вирус, от който се стопи с 6 килограма.

Източник: Уикенд