18 години заедно, без да се разделят нито веднъж, както правят повечето други светски двойки - драми, скандали, раздели, събирания. Нона Йотова и Богомил Бонев обаче не познават тези неща и се надяват да не ги "опознаят" и занапред.

Преди дни те отбелязаха годишнина от брака си, който сключили на 1 юли. Преди да се венчаят обаче, двамата живели заедно цели 11 години просто на семейни начала и темата за сватбата не била на дневен ред - вероятно, за да се "тестват" преди това. Един ден той просто се прибрал у дома и носел със себе си пръстен. Извадил го и я помолил да се омъжи за него.

И Нона, и Богомил разказват, че любовта помежду им се случила точно като по романтичните филми и приказките. Не било необходимо много време, за да си говорят, да се опознават, да се сближават. Просто, защото се влюбили от пръв поглед.

"Погледнах го, срещнах очите му и усетих онази химия, онова чувство, което те кара да знаеш, че просто е това - това е човекът, когото искаш и когото няма да изпуснеш. И при двамата се случи същото и то едновременно, което е прекрасно", разказва Йотова.

И очевидно съдбата добре ги е събрала, щом никакви политически и други различия не са успели да ги бутнат.

Източник: Crimesbg.com