Том Круз определено не изглежда като филмова звезда извън снимачната площадка. Актьорът се появи по време експресен полет от Флорида и определено изглеждаше доста озадачаващо. Круз не приличаше на суперзвездата от поредицата "Мисията невъзможна", а на средностатистически мъж, на 60 години. Актьорът изненада с мазна коса, отпуснато лице и някои други черти, които по принцип се старае да скрие с шапка или грим.

Звездата дори изглеждаше леко напълнял и с прошарена коса, тъй като очевидно не беше могъл да отиде на фризьор в бързината да напусне щата Флорида покрай урагана Милтън. Той поръча частен хеликоптер, който да го отведе до друга дестинация, където да бъде в безопасност по време на бедствието.

Том не позволява да го снимат извън кадър и папараците рядко могат да го видят без грим. Този път актьорът изглеждаше изморен, с торбички под очите и видимо смущаващо притеснен заради бедствието.
 
Круз минава за един от най-суетните актьори в Лос Анджелис и е известен с множеството си корекции, както и с навика да си боядисва косата. Освен това звездата от "Мисията невъзможна" държи винаги да изглежда добре, когато е пред камерите. Без значение дали е на снимки, или е излязъл на пазар. Появата му във вид, който изглежда смущаващо, предизвика доста коментари в мрежата, че явно не е имал време да посети фризьора и козметика си. Така или иначе, това е един от редките случаи, в които имаме възможност да видим, как изглежда звездата наистина.