Канадската актриса от български произход Нина Добрев е претърпяла инцидент с мотоциклет. Тя публикува снимки в Инстаграм преди и след катастрофата. "Как започна и как продължава", написа тя под кадрите, на които е на мотопеда и след това как лежи в болницата шиниран крак, с поддържаща яка на врата и на системи.

„Дневниците на вампира” я направи световна знаменитост. След това не се спря, а продължи да продуцира, да играе роли и да режисира. На 28 юни е премиерата на последния й проект Reunion.

Нина е любител на екстремните спортове. Кара сноуборд, бъгита, кънки на лед и други.

Тя се чувства добре, но за възтановяването ще отнеме време.

Добрев е родена в София. Едва когато е на 2 години емигрира със семейството си в Торонто. Има по-голям брат Александър, който следва инженерна специалност, баща ѝ Камен е компютърен специалист, а майка ѝ Михаела е художничка.

Нина е близка приятелка с колегите си Пол Уесли, Кат Греъм, Кандис Кинг, Хилъри Харли, Кейла Иуел от сериала Дневниците на вампира, както и с актрисите Джулиън Хоу и Джесика Зор.

По време на снимките на „Дневниците на вампира“ през 2010 г. започва връзка с екранния си партньор в сериала Иън Сомърхолдър, като през 2011 г. обявяват публично връзката си.През месец май 2013 г. медиите обявяват, че актьорите са се разделили. От юли 2015 г. Нина се среща с Остин Стауел, но след 7 – 8 месеца връзка се разделят.

Източник: dnevnik.bg