Не стига, че реши да се разведе с него, докато той още е в Сървайвър и му го съобщи с писмо, ами сега и го унизи брутално. Да, Полина Спасова може да е най-младата от жените на Джизъса, но хич не си поплюва - особено като се разбра, че футболистът не само "пърха" с бившата си любовница Татяна в Сървайвър, ами е завъртял и главата на устатата Снежана Макавеева.

Знаем, че актрисата първо изобщо не харесваше Благо, но вчера напусна формата със сълзи на очи заради раздялата си с него. "Исках да имам още време с Благо", едва не се разрева Макавеева, което е ясен знак, че тя е поредната на Георгиев.

Всичко това явно е дошло в повечко на Полина, която се изхилила неистово на "новата двойка" и шумно ожалила Снежана пред свои приятели в столично заведение. И то така, че всички наоколо я чули.

"Благой ли, бе?! За Благой ли тъжи милата?! Горката, нека се заблуждава, то и аз бях същата, но се радвам, че бързо прогледнах. Трябва наистина да се вържеш и да бъдеш с този човек, за да осъзнаеш какъв балон е и колко бързо се пука. А и при всичките му претенции и връзки, поне да беше понаучил нещо, че да не е толкова зле в леглото", изсмяла се Полина.

Според Спасова, Благой гледал да задоволява само себе си и собствените си желания като изобщо не умеел да доставя наслада на партньорката си. Искал само на него да се правят определени неща, а жената в леглото му умирала от скука.