Емблемата на родната фолклорна музика Николина Чакърдъкова сподели, че едва е успяла да се отскубне от хватката на смъртта.

 

Тя сподели, че е щяла да издъхне на операционната маса заради гастралния пръстен, който постави в стомаха си преди време. Припомняме, че основната цел на тези пръстени е отслабването.

 

Още преди десетилетие любимата народна певица на експрезидента Георги Първанов си постави гастрален пръстен в стомаха. Тя бе сред първите ВИП персони у нас, прибегнали до иновативната интервенция по онова време. Изненадващо за всички обаче в един момент ситуацията излязла извън контрол.

 

Отначало ефектът бил поразителен – успяла да смъкне драстично килограми, но пък за сметка на това се появили редица здравословни проблеми.

Спомня си, че докторът казал, че ако не бъде оперирана до десетина минути, рискът от летален край е огромен. Сякаш това не й било достатъчно, а накрая развила и белодробна емболия.

 

След като оцеляла като по чудо е категорична, че никога повече не би посегнала към подобни екстри. Не крие, че диетите винаги са били и продължават да бъдат най-голямото мъчение за нея. Опитва се да се храни на малки порцийки, но не винаги й се получава. За никого не е тайна, че тя е и изкусна кулинарка.

Източник: retro.bg

Николина Чакърдъкова: Едва успях да се отскубна от хватката на смъртта