Странни изглеждат чувствата, които Николета Лозанова изпитва и до момента към голямата си любов. А тя, както знаем, винаги е носела името на Николай Михайлов.

Двамата се събират още почти деца, след това се разделят със скандал и обиди, Николета се жени за Валери Божинов, ражда дъщеря им Никол, а останалото е ясно. Развод с Валери и преоткриване с Ники М.

Николета шокира с думи към Михайлов: Прокълнат е денят, в който усетих силата ти! (виж тук + СНИМКИ)

Вече много години НиЛо и вратаря са заедно, а единственото, което им липсва, е дете. Днес Ники Михайлов има рожден ден и половинката му бе първата, която го поздрави публично. И точно от поста й, от посланието, което отправи към него, си личи колко влюбена е все още Николета.

Лозанова подари на Михайлов карикатура, на която са изобразени двамата, а отгоре написа: "Любовта може и да е карикатура, но ние я живеем по прекрасен начин. Благословен е, но и прокълнат е този ден, в който усетих силата ти. Много, много те обичам" - това написа Николета, а думите й развълнуваха потребителите в нета.

Някои веднага заподозряха, че тя е тази, която обича по-силно във връзката им и й пожелаха пък на нея никога повече Николай да не я изоставя и тя да се чувства наранена.