Оказва се, че Николета Лозанова е получила колосалната сума от 500 000 лева, за да се снима заедно с „баджанаците” – Валери Божинов и Ники Михайлов в реклама на една от хазартните къщи у нас преди време.

 

Това издават хора от рекламния бранш, свидетели на пазарлъците между силиконката и двамата й обожатели за участие в рекламата.

 

Николета прилапа 500 бона хонорар

Според запознати, огромната сума на Николета е платена от хазартна компания, за да се съгласи тя да се снима заедно с бившия си и настоящия си любим. Говори се, че Божинов и Михайлов не са прибрали и половината от сумата, която е дадена на пловдивската хетера. Божигол пък е прибрал най-малък дял – скромната сума от около 100 бона. Причината за това е, че Божинката се появява едва в края на рекламата.

Самата тя споделя, че в продължение на няколко години отказвала да се снима в телевизионни реклами, тъй като не й допадали предложенията и/или пък продуктите. Но в конкретния случай нямало как да откаже.

Харесала й провокацията с Валери на финала.

Харесало й да бъде „треньор“.

 

Очевидно подсъзнателно са я усетили, че обича да „командвам парада“. Относно снимките на рекламата, Николета уточнява, че продължили три дни.

Очакванията й обаче не били за толкова мащабна продукция.

Към днешна дата с ръка на сърцето признава, че я смаяли, тъй като не била виждала подобно нещо у нас.

Източник: Уикенд