Венелин Петков и Николета Маданска са ясното доказателство в какво се превръща понякога любовта, когато си отиде... ако това помежду им изобщо е било някога любов. Знаем, че те имат две деца, които обаче от няколко години растат само с майка си и нейните родители, а баща им леко "даде фира"...

Петков дълго време бе зает да се дърли с бившата си и да се съди с нея за имоти, а децата му оставаха някак в девета глуха. Николета неведнъж се оплакваше на приятели, че съвсем сама се грижи за момчетата си и ако не са родителите й, не знае какво е щяла да прави. Тя и децата живеят в семейната й къща в село Лозен, а наскоро блондинката се върна на работа в Би Ти Ви, за да изкарва повече пари за насъщния.

И изведнъж - о, чудо! Венелин Петков се показа с децата си в нета. Загрижил се, домъчняло му и решил да ги види - умилително... Поне така е реагирала бившата му половинка, която иронично го захапала пред общите им познати, че най-после се е сетил, че има синове.

Николета и Венелин продължават да се съдят за някакъв общ имот, но фактът, че нямат брак, допълнително усложнявал хода на делото. Колеги на Маданска се чудят как може Петков да е толкова дребнав и да не остави имота поне заради синовете си, но той явно не е склонен на подобно благородство.

Източник: Crimesbg.com