Съвсем скоро на бял свят ще се появи рожбата на Николета Лозанова и Николай Михайлов. Плеймейтката вече е в доста напреднала бременност и бебето ще се появи на бял свят всеки момент. Запознати издават, че Николета очаква син. За никого не е тайна, че тя вече има 10-годишна дъщеря от друг роден футболист – Валери Божинов, но открай време мечтаеше за рожба от мъжки пол.

 

Тя намекна, че втората й бременност не се е случила по естествен път. Ето какво написа плеймейтката в социалната мрежа: „Каква година! Донесе ми много любов, много трудни моменти и една мечта, която се сбъдна! Мечта, за която се борих дълго и мечта, която нямаше да бъде реалност без подкрепата на моя герой, моя мъж. Нямам търпение да видя как тази мечта расте, усмихва се, обича и се превръща в добър човек. Благодаря ти, 2023-та, че ми даде още причини да мечтая!“.

 

Николета Лозанова ще роди наследника си със секцио

Наследникът им ще се появи на бял свят в частна столична болница със секцио. Близки до плеймейтката издават, че тя вече е започнала подготовката за появата на новия член в семейството. Ники Михайлов е с богат опит в отглеждането на чужди деца, но ето, че най-накрая и на него му се усмихна щастието да стане баща. Половинката му няма никакви съмнения, че той ще успее да се справи отлично с новата си роля, тъй като е убедена в качествата му.

 

И макар зад гърба си да имат няколко раздели, Михайлов твърди, че именно Николета е любовта на живота му. Той е категоричен, че човек не може да избяга от съдбата си и подчертава, че най-важното е хората да се обичат, независимо какво е станало през времето, през какви ситуации са преминали.

 

Мълвата носи, че отначало баща му Борислав Михайлов изобщо не одобрявал снахата, но вече претръпнал и я приел в семейството. Не е изключено внучето да носи неговото име. Лозанова дори се надява на сватба, макар вече да има един провален брак зад гърба си с Валери Божинов.

 

Любопитно е, че Николета Лозанова, която изключително много държи на визията си, сега е загърбила суетата и не се притеснява, че е развалила талията си. Не е изключено, ако не се хареса след раждането да се подложи на поредната естетична корекция. Единственото нещо, което не е пипала по лицето й, това е носът й.

Източник: Уикенд