Вече малцина си спомнят, че Николета Лозанова стартира кариерата си на плеймейтка като русо изкушение. Сега знойната пловдивчанка отново се е върнала към блонди визията си. Половинката на Ники Михайлов не се страхува да експериментира с прическата си – сега отново е посегнала към перхидрола и се снима в предизвикателни пози.

Явно плеймейтката се опитва да подражава на холивудския си кумир Ким Кардашиян, която също мина в отбора на блондинките. Досущ като нея и Николета Лозанова си оформи задните части, за да ги превърне в магнит за мъжките очи. Макар че понатрупа годинки, Ни Ло не спира да се разголва. Нямаме данни какво обяснява за горещите си фотоси на 10-годишната си дъщеря Никол. После се чуди защо Боби Михайлов не я харесва за снаха. Това обаче си е тяхна семейна драма. Но е факт, че 34-годишната Николета не иска да се „пенсионира“ и периодично заголва форми.

Николета Лозанова съблазнява с блонди визия

Вероятно горещите й фотосесии й носят и търговски успех, защото ги използва за реклама на продуктите, които продава в интернет. Биографичната книга на Николета се казва „Професия икона“, но феновете продължават да се питат икона за кого? Освен за онези момичета, които инфантилно мечтаят да тънат в охолство благодарение единствено на голата си плът.

Източник: „Уикенд“