Бременността на Николета Лозанова върви по план, въпреки че плеймейтката няма да може да роди в ефир, срещу "скромната" сума от 250 000 лева. Такива бяха плановете й с Ники Михайлов, с когото искаха да заснемат риалити по Би Ти Ви, подобно на това с Ким Кардашиян. След резила на Боби Михайлов и скандала около оставката му в БФС, медията реши, че няма да се излага на хорска омраза като рекламира семейството му.

Е, НиЛо прие това решение, без да се коси, за да не вреди на плода. Не успя обаче да се въздържи от гнева си след приказките, че е заченала ин витро, защото Николай имал мързеливи сперматозоиди.

"Баба ви е забременяла ин витро!", ядосала се пред близки познати Николета и обяснила каква е истината. Според Лозанова действително двамата с Михайлов отдавна искали бебе, но то все не идвало. Тогава отишли в Турция, за да си направят изследвания за репродуктивните си способности и те излезли съвсем нормални.

"Тогава решихме, че няма да правим ин витро, а ще се отпуснем и ще чакаме. И ето на - в мига, в който някак се успокоихме и не мислехме постоянно за това, то взе, че се случи. Бяхме на почивка и се радвахме на живота и любовта, когато бебчо се хвана", разказва Лозанова.

Източник: Crimesbg.com