плановете на Николета Лозанова да роди в ефира на bTV се повалиха. Медията се е отказала да снима риалити шоу за брюнетката, а причина за това е свекър й – Боби Михайлов. От медията си дали сметка, че само ще си навлекат критики с Ни Ло и затова решили да не залагат на нея за пролетния сезон. Причина за това са скандалите около Перуката и нежеланието му да пусне кокала като шеф на БФС.

 

Снимките трябваше да стартират точно по време на протестите срещу БФС през ноември миналата година. Именно покрай тях обаче от bTV се отказали от тази си идея. Лозанова не се разстроила от отказа на медията, тъй като изкарва достатъчно средства и не е опряла до хонорара от там. От телевизията пък първоначално потвърдиха, че ще има такова шоу, след което замлъкнаха.

 

Идеята бе риалитито да се излъчва през пролетния тв сезон, а Ни Ло да прибере хонорар от него в размер на 250 бона. В рамките на предаването тя и Ники Михайлов щяха да обзавеждат нов дом за порасналото си семейство, да покажат как купуват детско креватче, дрешки и дрънкалки. Основният акцент обаче трябвало да падне върху вълненията на бъдещата майка във връзка с предстоящото раждане на дългоочакваната рожба.

 

Двамата с Михайлов щяха да покажат какво правят обичайно в ежедневието си, любимите им занимания, как протича бременността на Николета и дори раждането, но както вече стана ясно, това няма да се случи. Въпреки това синът на ексшефа на БФС и голата моделка не се отчайват и вече обмислят бъдещите им изяви.

 

Николета никога не е крила, че иска дете от Малката Перука и след доста години, тя най-после зачена по естествен път. Очаква се да роди съвсем скоро.

Източник: Уикенд