Синоптичката на Нова тв Никол Станкулова ще разтовари напрежението в Милано

Красивата синоптичка на Нова тв Никол Станкулова отпраши зад граница на шопинг.

Очевидно по този начин чаровницата разтоварва от работата и натрупалото се напрежение. Това, което прави впечатление обаче е, че при все мълвата, която напоследък набира все повече скорост, че Никол Станкулова си има ново гадже, тя замина съвсем сама на шопинг терапията в Милано.

[caption id="attachment_435475" align="alignright" width="300"]Красивата синоптичка на Нова тв Никол Станкулова отпраши зад граница на шопинг. Красивата синоптичка на Нова тв Никол Станкулова отпраши зад граница на шопинг.[/caption]

При все ранния час, красавицата не изневерила на стила си и отново демонстрирала завидна форма и стилно облекло, пише slava.bg. За шопинг тура Никол станкулова предпочела компанията на нейна приятелка. Остава загадка дали наистина има нова изгора в живота и ако има такъв дали всичко помежду им е наред, или просто е предпочела да пазарува в женска компания.

Припомняме, че в началото на декември миналата година чаровницата претърпя пътен инцидент. Тя катастрофира леко на един от булевардите в столицата. Тогава Никол Станкулова сподели пред „Монитор”, че е била ударена от друг автомобил и се налага да остане на местопроизшествието и да пише как се е случил инцидентът. За щастие тя се размина без каквито и да било наранявания. През половината от деня, в който стана инцидентът, мобилният телефон на синоптичката на Нова тв остана изключен.

По всичко личи, че разправиите около пътнотранспортното произшествие са отнели голяма част от времето й. Тогава времето на Никол Станкулова бе изключително ценно, тъй като го делеше между прогнозата за времето и коментарите за последния (за момента) сезон на ВИП Брадър. Запознати припомнят, че красавицата не е от най-примерните шофьори зад волана и през 2011 година състав на Районния съд в Плевен й наложи санкция за шофиране с непозволена скорост.

Тогава Никол Станкулова олекна с 210 лева, след като полицейски патрул я засече да шофира със 142 километра в час при разрешена скорост 90 километра в час, пише pik.bg.