Бясна е на Деси Банова

Никол Станкулова заплаши ръководството на Нова тв, че ще напусне.

Причината за това е войната, която води с колежката й Деси Банова, която й се води шеф, макар и неофициално. Блондинката води прогнозата за времето от 12 години и поради тази причина се води титулярка в екипа. Именно Деси Банова е тази, която разпределя смените на колегите си. Нейна е тежката дума, определяща кой кога ще работи и кога ще почива. Очевидно Деси успява добре да се възползва от позицията си, тъй като често пъти по празници на смяна са колегите й – Никол Станкулова и Иво Андреев.

[caption id="attachment_406434" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова е бясна на Деси Банова Никол Станкулова е бясна на Деси Банова[/caption]

В същото това време Деси Банова се отдава на почивка с аргумента, че има дете и мъж и не може да ги остави. Често пъти тези й действия изкарват извън нерви останалите двама водещи на прогнозата за времето. За момента обаче никой от шефовете в медията не взима отношение по случая, тъй като Деси Банова е една от топ звездите на телевизията и не биха могли да си позволят да я изгубят. Далеч не така стоят нещата с другия синоптик на Нова тв – Иво Андреев, който по едно време дори бе изритан от медията заради сериозните проблеми с алкохола. След завръщането си, той бил по-нисък и от тревата и не смеел да надигне глас за нищо.

За разлика от него обаче, колежката му Никол Станкулова също има самочувствието на тв звезда и напоследък често пъти негодува, когато Деси Банова я ощети, разкриват от новинарския екип. Последният скандал между Деси Банова и Никол Станкулова се развихрил през миналата седмица, когато Никол с ужас установила, че трябва да е на работното си място в понеделник (след Великден). Запознати твърдят, че Никол Станкулова се вбесила, тъй като била помолила Деси още преди месец да почива във втория ден от Великден, тъй като планирала пътуване с приятеля си.

Очевидно Деси Банова не е уважила искането на Никол Станкулова, тъй като в понеделник тя бе на работа. Двете вече са си обявили война и не си говорят. От новинарския екип обаче издават, че Деси никога досега не се е поддавала на рекет и вероятно Никол ще изгуби, заплашвайки, че ще напусне, пише pik.bg.